Fotoğrafçılık

Yahu millet uçup gitmiş bu fotoğrafçılık konusunda...


Hadi çekme işini becerdin diyelim, vasatın üstünde fotoğraflar çekebiliyorsun. Ama kardeşim bir de bu işin bir efekt yönü var ki, işte orada insan takılıp kalıyor.

Neler neler var flickr'da falan... Baktıkça hayran oluyorum, baktıkça kıskanıyorum.

Nasıl yapıyorlar, nasıl fotoğrafları o hale getiriyorlar hiç bilmiyorum, Herhalde bu işin de bir eğitimi vardır. Etrafta fotoğrafçılıkla ilgilenen kimse olmayınca böyle ciğere bakan kedi misali ben de sürekli bakıp bakıp yutkunuyorum...

Varsa bilen bana da öğretsin sevabına...


Bunlar da bahsettiğim tarzda fotoğrafların linkleri...

http://www.flickr.com/photos/sigikolbe/3836229033/
http://www.flickr.com/photos/dlinal/3842993129/
http://www.flickr.com/photos/jssteak/3842536394/
http://www.flickr.com/photos/photographybymichellenicole/3808539616/
http://www.flickr.com/photos/casienserio/3830879313/
http://www.flickr.com/photos/phantomato/3833666315/

2 yorum:

  1. Ben aslında dijital fotoğrafçılık kursuna gittim Ankara'da ama bunları çekecek kadar profesyonel değilim. Sanırım photoshop etkisi çok var. Fotoğrafta Photoshop kursunu da veriyor Fotoğraf Sanatı Kurumu. 2 ay sürüyordu sanırım, belki ona yazılabilirsin, ben de gitmeyi düşünüyorum hem.

    İşine yarayacağını bilsem, kendi bildiklerimi anlatabilirim diyeceğim ama :D

    YanıtlaSil
  2. Yaa normalde Photoshop'un o kadar küçük bir bölümünü biliyoruz ki. Hani güya ben kursunu gördüm =) Ne biliyosun diye sor, çok temel şeyler :D Millet uçuyo Photoshop'la!

    YanıtlaSil

 

Instagram

Twitter Updates

Meet The Author

çince ve benim adım yanyana geçmeli bunu bilin. dil ve tarih coğrafya fakültesi'nden mezunum, yani gayet siyasi bir kişiliğim de var, bunu da bilin. küçüklüğümden beri şehir şehir gezerim, bilin. birçok alana el atmış durumdayım, her şeyden biraz tadarım, ney de üflerim, piyano da çalarım, bunları da bilin. ha bak bilgiye inanırım. bilmeye inanırım. hayatın çekilirliğini bilmede ararım. hep beraber bilelim. bilgi karın doyurmasa da kalbi doyurur diyelim. www.pinaraltay.com