Yumruk Senaryoları

Yine çeşitli senaryolar yazılmaya başlandı. Genel hatlarıyla: Ahmet Türk'e ve Taner Yıldız'a atılan yumruğun arkasında aynı kişilerin olduğu düşünülüyor.

Ben buna inanmıyorum. Türk milleti kolay gaza gelir.

İlk atılan yumrukta tamamen kendini kaybetmiş, kendince milliyetçilik duyguları kabarmış bir vatandaşın bir anlık veyayut kendi kafasında daha önceden planlayarak yaptığı eylemi izledik. Tamemen çağdışı ve düşüncesizce olduğu kesin. Dediğim gibi Türk milleti kolay gaza gelir.

İkinci yumruk da bence tamamen özenti bir yumruktu. İlk olayı görmüş, (yine) kendince yumruk atmak için bir sebep bulmuş olan bir vatandaşın eylemiydi. Adam zaten boksla ilgileniyormuş. İçinde var şiddet. Bu tür insanların bir anda kendini kaybedip, saçma sapan şeyler yapabildiğini biliyoruz. Bırakın boksörleri, tek sille atamayan bir vatandaşın bile kendini Rocky sanıp, millete giriştiği bir ülkede yaşıyoruz.

Sonuç olarak, bu iki olayın arkasında aynı ellerin olduğunu ne yazık ki düşünmüyorum. Ha, bu düşünenlerin fikirlerini değiştirir mi ya da kimse için önemli midir, bilemem.

Yine de herkesin fikirlerini açıklaması iyi oluyor. Düşünenin de, düşünmeyenin de.

Sağlıcakla.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Instagram

Twitter Updates

Meet The Author

çince ve benim adım yanyana geçmeli bunu bilin. dil ve tarih coğrafya fakültesi'nden mezunum, yani gayet siyasi bir kişiliğim de var, bunu da bilin. küçüklüğümden beri şehir şehir gezerim, bilin. birçok alana el atmış durumdayım, her şeyden biraz tadarım, ney de üflerim, piyano da çalarım, bunları da bilin. ha bak bilgiye inanırım. bilmeye inanırım. hayatın çekilirliğini bilmede ararım. hep beraber bilelim. bilgi karın doyurmasa da kalbi doyurur diyelim. www.pinaraltay.com